top of page

Prayer Requests

I would be very pleased if you could also support me in prayer. I have written down different prayer requests on this. Thank you very much!

HFL Fundraiser

10 november 2023

Op 10 November vind ons jaarlijkse fundraiser event plaats. We zamelen geld in voor onze operationele budget en we kijken terug op wat God door ons als organisatie heeft gedaan in de afgelopen 20 jaar. Wil je bidden voor dit evenement, zodat het een event wordt waar we God danken en prijzen voor wat er allemaal gebeurd is.

HFL's leadership team

31 oktober 2023

Als organisatie gaan we door een aantal veranderingen in leiderschap, een aantal mensen zullen nieuwe posities krijgen en dit heeft impact op ons dagelijks functioneren. Wil je bidden dat God sturing geeft aan het leidersteam in de keuzes die moeten gemaakt worden.

Werkvergunning

21 oktober 2023

Onlangs ontving ik goed nieuws, mijn werkvergunning is verlengt. Dit betekent dat ik voor twee jaar kan werken in Canada, en ook het land weer kan verlaten. Prijs de Heer, dat dit proces sneller en soepel verlopen is.

Dankbaarheid

28 september 2023

Het is een jaar geleden dat ik naar Canada verhuisd ben. Als ik terug kijk op het afgelopen jaar, zie ik veel zegeningen en ben ik dankbaar voor alle deuren die door God zijn geopend. Wil je met mij mee danken voor Zijn leiding in het afgelopen jaar?

Periode van rust

12 juni 2023

Na maanden van veel reizen ben ik inmiddels alweer tweeënhalve maand in Canada. Ik werk veel op kantoor aan allerlei projecten en ik heb iets meer rust op mijn agenda. Wil je bidden voor het werk dat ik mag uitvoeren in de komende weken en dat ik ook tot rust mag komen?

Support Team

1 oktober 2022

Voor het creëren van mijn support team moet ik behoorlijk buiten mijn comfortzone gaan. Wil je bidden voor wijsheid en steun om mijn support team te bouwen en mensen te vinden die mij willen steunen?

Mijn sociale leven

1 oktober 2022

Verhuizen naar de andere kant van de wereld is een grote uitdaging. Wil je bidden dat ik de juiste vrienden en mensen om mij heen mag vinden? Zodat ik me hier gelukkig zal voelen. Wil je ook bidden dat ik ondanks de afstand in goed contact mag blijven met mijn vrienden en familie in Nederland?

Hungry For Life

1 oktober 2022

Het werk van HFL is volop aan de gang. Samen met Canadese partners werken we aan allerlei projecten over de hele wereld. Wil je bidden voor de organisatie in Canada en onze partners overal ter wereld?

bottom of page